Mijn ervaringen met schimmel en vocht in huis bestrijden, wat zijn de beste manieren om gezonder te gaan leven in je woning?

Mijn huis is vreselijk voordat ik mijn eerste ontvochtiger krijg. Mijn gebied heeft last van schimmel. Het is duidelijk dat er iets niet in orde is met mijn huis. Je voelt je vreselijk als de luchtvochtigheid veertig procent of hoger is. Mijn vrienden vragen me altijd waarom ik geen luchtontvochtiger heb. Ik vertel ze altijd hetzelfde verhaal als ze me vragen hoe je vochtbestrijding goed moet aanpakken.

Hoe kun je vochtproblemen en schimmel effectief aanpakken?

Ik weet niet waarom ik er een nodig heb. Mijn vrienden gaven me daar regelmatig een paar redenen voor. Als je een luchtontvochtiger gaat kopen, kun je er een veel betere plek van maken in je appartement. Met behulp van een luchtontvochtiger en een airconditioner, kunt u het meer dan twintig graden koeler in uw huis krijgen. Mijn lichaam zou niet plakkerig en klam aanvoelen en de lucht zou niet ‘dik’ en moeilijk in te ademen zijn.

Hoewel de meeste, zo niet alles, van ons een hekel hebben aan Meeldauw. Misschien wil je wel herkennen dat Meeldauw en schimmel, of het nu goede of slechte schimmel is, overal in je huis aanwezig is.

Een paar onderzoekers bevestigen dat schimmel verschillende belangrijke lichaamssystemen kan binnendringen, laat staan het immuunsysteem, het centrale zenuwstelsel en de hersenen, en dat het de directe oorzaak is van sommige sterfgevallen.

Studies zijn het erover eens dat bijna alle chronische infecties, die tot ernstige gezondheidsproblemen kunnen leiden, het gevolg zijn van schimmel en meeldauw.

  • Schimmel en schimmel kunnen allergieën en astma op verschillende manieren veroorzaken. Als uw appartement last heeft van schimmel, kan het een zeer groot probleem zijn.
  • Meeldauw en/of schimmel reproduceren zich door het genereren van sporen die vrijkomen in de lucht, waar ze op vochtige oppervlakken terechtkomen. Ze kunnen overal aanwezig zijn, van tapijt tot behang.

Schimmelonderzoek

U kunt een gecertificeerde lekdetectie expert behouden om uw huis te beoordelen en de oorzaak van schimmel en schimmel en de ernst van de besmetting te bepalen.

Isolatie van de woning om vochtproblemen en schimmel te bestrijden

Het is mogelijk dat u het niet-aangetaste gebied moet isoleren terwijl u de schimmel in het aangetaste gebied opruimt. Schoonmaken/saneren – Als u het schimmel- en/of meeldauwprobleem niet grondig aanpakt, is de kans groot dat het zich in verschillende gebieden van uw huis verspreidt. Er zijn afgeprijsde methoden in de markt om de schimmel met succes te verwijderen. Reparatie van de oorzaak.