Herstel op de aandelenmarkt: 5 spotgoedkope Britse aandelen die ik vandaag zou kopen om een miljoen te verdienen

Het kopen van spotgoedkope Britse aandelen zou een goed middel kunnen zijn om te profiteren van een waarschijnlijk herstel van de aandelenmarkt. De aandelenmarkt is tenslotte altijd teruggekeerd van zijn dalingen om nieuwe recordhoogtes te boeken.

 

Omdat het onder de startprijs van 2020 blijft handelen, zijn er mogelijk kansen om te profiteren van de waarschijnlijke rally in de komende jaren. Aandelen kopen kan online gebeuren.

 

5G is er – en aandelen van deze ‘slapende reus’ zouden een geweldige manier kunnen zijn om mogelijk te profiteren!

 

 

Volgens een toonaangevend industriebedrijf zou de 5G-boom uit het niets een wereldwijde industrie kunnen creëren ter waarde van US $ 12,3 TRILLION …

 

En als u hier klikt, laten we u iets zien dat de sleutel zou kunnen zijn om het volledige potentieel van 5G te ontsluiten …

 

Met dat in gedachten zijn hier vijf FTSE 350-aandelen die een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Na verloop van tijd zouden ze een investeerder kunnen helpen om een ​​miljoen te verdienen.

 

Mogelijkheden om te profiteren van een herstel op de aandelenmarkt

Veel spotgoedkope Britse aandelen die het meest zouden kunnen profiteren van een herstel van de aandelenmarkt, opereren in sectoren met moeilijke vooruitzichten op korte termijn. Zo heeft British Land te maken met een zwakke vraag naar kantoor- en winkelruimte in een moeilijke economische periode. Ondertussen heeft ITV te maken gehad met een daling van de vraag naar tv-reclame, aangezien het vertrouwen van het bedrijfsleven en de consument is verslechterd. Amazon aandeel in de verkoop.

 

Beide bedrijven lijken echter solide financiële posities te hebben en de juiste strategieën om zich aan te passen aan veranderende bedrijfsomgevingen. Bovendien handelt British Land op basis van een koers-boekwaarde (P / B) -ratio van 0,7, terwijl ITV een koers-winstverhouding (P / E) van ongeveer 10 heeft.

 

Deze cijfers suggereren dat ze brede veiligheidsmarges bieden. Dat betekent dus dat beleggers hun vermogen om de aandelenkoers te laten stijgen, onderwaarderen naarmate de aandelenmarkt herstelt van de crash van 2020.

 

Spotgoedkope Britse aandelen in een reeks sectoren

Retailers zoals Marks & Spencer en Kingfisher kunnen relatief aantrekkelijke spotgoedkope Britse aandelen zijn om te bezitten in een herstel van de aandelenmarkt. De twee bedrijven hebben hun focus de afgelopen jaren verlegd naar online detailhandel.

 

Voor Kingfisher lijkt dit zijn vruchten af ​​te werpen. Het boekte de afgelopen maanden een sterke omzetgroei. Voor Marks & Spencer zouden de groeimogelijkheden die de samenwerking met Ocado biedt, de komende jaren aanzienlijk kunnen zijn.

 

Kingfisher en M&S worden momenteel verhandeld op forward P / E-ratio’s van ongeveer 11. Dit suggereert dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden in afwachting van een waarschijnlijk economisch herstel op de lange termijn.

 

Evenzo zou woningbouwer Bellway kunnen profiteren van verbeterende economische vooruitzichten. Een periode van lage rentetarieven kan een grotere vraag naar nieuwe woningen stimuleren door hun betaalbaarheid te verbeteren.

 

De financiële positie van het bedrijf suggereert dat het kortetermijnbedreigingen waarmee een breed scala aan spotgoedkope Britse aandelen wordt geconfronteerd, kan overwinnen om betere prestaties te boeken bij een langdurig herstel van de aandelenmarkt.

 

Een miljoen verdienen

Spotgoedkope Britse aandelen zouden tot de bedrijven kunnen behoren die het meest profiteren van een herstel op de aandelenmarkt. Hun lage prijzen kunnen betekenen dat ze meer mogelijkheden hebben om de komende jaren kapitaalgroei te genereren.

 

Zelfs als een investeerder overeenkomt met het historische jaarlijkse totaalrendement van de FTSE 100 van 8%, zou een investering van £ 750 per maand gedurende 30 jaar een portefeuille van £ 1 miljoen opleveren. Door vandaag echter ondergewaardeerde aandelen te kopen, kan een hoger rendement mogelijk zijn. En dat zou de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​portefeuille met zeven cijfers te genereren, kunnen verminderen.

 

Een topaandeel met enorm groeipotentieel

 

Slimme investeerders zoals jij zullen deze tijdige kans niet willen missen …

 

Dit is uw kans om te ontdekken wat onze Motley Fool UK-analist allemaal enthousiast heeft gemaakt over deze ‘pure-play’ online business (ja, ondanks de pandemie!).

 

Dit bedrijf heeft niet alleen een dominante marktleidende positie …

 

Maar zijn kapitaalkrachtige, zeer schaalbare bedrijfsmodel heeft het eerder geholpen om consistent hoge verkopen te behalen, verbazingwekkende marges van bijna 70% en stijgende aandeelhoudersrendementen … in feite keerde het in 2019 maar liefst £ 150 miljoen + terug aan aandeelhouders in dividenden en terugkopen!

 

En hier is het echt opwindende deel …

 

Hoewel COVID-19 het bedrijf misschien een curveball heeft gegeven, heeft het management snel gehandeld om ervoor te zorgen dat dit bedrijf zo goed mogelijk geplaatst is om de huidige periode van onzekerheid te doorstaan ​​… sterker nog, onze analist is van mening dat het weer tot leven moet komen , zodra de normale economische activiteit hervat.

 

Daarom denken we dat dit het perfecte moment voor u zou kunnen zijn om uw eigen belang in dit uitzonderlijke bedrijf op te bouwen – vooral gezien het feit dat de aandelen lijken te worden verhandeld tegen een vrij weinig veeleisende waardering voor het jaar tot maart 2021.