BitcoinGlobal legt de lat hoger bij de aankoop van cryptocurrency, aangezien het zonder beperkingen over de hele wereld kan handelen

 

BitcoinGlobal is een peer-to-peer (P2P) cryptocurrency-handelsplatform dat handelaren van over de hele wereld samenbrengt om cryptocurrency rechtstreeks met elkaar te kopen en verkopen, zonder tussenpersonen. Met meer dan 60 betaalmethoden zijn handelaren vrij om te kiezen welke optie goedkoper en het gemakkelijkst is om hun transacties uit te voeren.

 

BitcoinGlobal legt de lat hoger bij de aankoop van cryptocurrency, aangezien het zonder beperkingen over de hele wereld kan handelen. Gebruikers kunnen hun eigen valuta direct uitgeven om Bitcoin of USD Tether te kopen die beschikbaar is op ERC20- en TRC20-netwerken ter plaatse zonder al te veel beperkingen te moeten doorlopen.

 

BitcoinGlobal is van start gegaan met de lijst van pionierende cryptocurrency, Bitcoin, en de populaire stabiele munt, Tether. Het voordeel van deze twee cryptocurrencies is duidelijk. Bitcoin kan niet alleen worden gebruikt om te handelen op de Bitcoin Global-beurs, maar het kan ook worden gebruikt om online goederen te kopen, aangezien het de meest gevestigde en geadopteerde cryptocurrency ter wereld is. Ondertussen kan Tether van zijn kant worden gebruikt om zich in te dekken tegen cryptovolatiliteit voor gebruik door daghandelaren die klanten een mand met opties geven om hun geld te behouden. goedkoop bitcoin kopen kan online.

 

 

In tegenstelling tot andere peer-to-peer-uitwisselingen die zeer krappe opname- en stortingslimieten bieden voor niet-geverifieerde gebruikers, kunnen klanten op bitcoin global tot 2 BTC opnemen zonder identiteitsverificatie en kunnen ze een onbeperkt aantal cryptocurrencies in hun Bitcoin Global-portefeuilles storten.

 

Er zijn momenteel meer dan 7.509 cryptocurrencies in omloop met een gecombineerde marktkapitalisatie van ongeveer $ 387 miljard, verdeeld over 31.658 markten (marktgegevens verkregen van coinmarketcap). Beurzen nemen een groter deel van al deze transacties voor hun rekening – gedecentraliseerde en gecentraliseerde beurzen – aangezien er meer dan 300 beurzen zijn en de top 10 beurzen verantwoordelijk is voor meer dan $ 20 miljard van de totale marktkapitalisatie. verwachting tesla aandeel is hoog.

 

DEX-activiteiten zijn de afgelopen tijd enorm gestegen als gevolg van de DeFi-markthype die nieuwe hoogten bereikte en onlangs de dagelijkse handel van de topcrypto-exchange Coinbase overtrof, maar peer-to-peer cryptocurrency-uitwisselingen blijven grotendeels onpopulair, goed voor slechts een klein deel van de cryptocurrency-transacties in totaal.

 

Een typisch kenmerk van al deze meer dan 300 uitwisselingen is de fundamentele en strikte vereiste om KYC door te geven vóór transactionele activiteiten, slechts een paar uitzonderingen staan ​​handelsactiviteiten toe tot 2 BTC zonder KYC.

 

Een paar dingen om in gedachten te houden bij het handelen op Bitcoin Global

 

U mag in geen geval cryptocurrency aan een koper vrijgeven voordat u een betaling heeft ontvangen, omdat transacties in cryptocurrency onomkeerbaar zijn. Daarom moet u nogmaals controleren of u daadwerkelijk het exacte bedrag heeft ontvangen dat u van uw handelspartner verwachtte.

U kunt geen cryptocurrency van uw Bitcoin Global-portemonnee naar een platform zoals satoshidice sturen dat in staat is om cryptocurrency naar een verzendadres te sturen.

Het Bitcoin Global-team zal u nooit vragen om uw inloggegevens te delen, noch om een ​​specifieke actie op de website vragen.

Beveiliging van uw account op Bitcoin Global

 

Om uw privacy te beschermen, wijzigt Bitcoin Global uw ontvangstadres na elke transactie. Dit maakt het voor cybercriminelen moeilijk om een ​​blokverkenner te gebruiken om u te traceren en uiteindelijk op te sporen. Er is ook een ingebouwde tweefactorauthenticatie om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw account, zelfs als ze uw wachtwoord kunnen vinden.

 

Het kan voorkomen dat u Bitcoin of Tether naar een bepaald adres wilt sturen en de transactie niet doorgaat. Maak je geen zorgen! Dit gebeurt omdat de beveiliging van bitcoin Global aan het werk is om uw geld te beschermen. Als het beveiligingssysteem verdachte activiteit detecteert, blokkeert het automatisch transacties die naar de verdachte worden verzonden.

 

Voordeel van het gebruik van BitcoinGlobal

 

Wissel rechtstreeks uit zonder tussenpersoon, buiten BitcoinGlobal escrow-vergrendeling van alle crypto’s die worden verzonden om gebruikers te beschermen, de uitwisseling raakt niet betrokken bij de transactie, noch het personeel, de transacties worden strikt tussen kopers en verkopers gedaan.

 

Er zijn maar heel weinig crypto-peer-to-peer-platforms die escrow-faciliteiten mogelijk maken en wereldwijde uitwisselingsnormen toepassen, dit is niet gebruikelijk in de branche, BitcoinGlobal crypto-peer-to-peer-platform legt de lat hoger over hoe P2P-handelssysteem moet worden gedaan, zoals ze ook onlangs zijn gestart de handel zonder KYC-systeem, een mogelijkheid waarmee gebruikers dagelijks tot 2 BTC kunnen opnemen zonder dat ze door KYC hoeven te gaan, een prestatie die bedoeld is om gebruikers binnen te halen die niet geprofileerd willen worden voordat ze kunnen handelen.